RAČUNOVODSKE STORITVE
VAŠE ŠTEVILKE SO NAŠA SKRB
HITRO IN ENOSTAVNO
V ospredje postavljamo uvajanje in sodelovanje pri razvoju elektronskega poslovanja s strankami, pri prenosih podatkov v elektronski obliki in elektronskem komuniciranju...
HITRO IN ENOSTAVNO
V ospredje postavljamo uvajanje in sodelovanje pri razvoju elektronskega poslovanja s strankami, pri prenosih podatkov v elektronski obliki in elektronskem komuniciranju...

O računovodskem servisu Pro-bit d.o.o.

»20 letna tradicija opravljanja računovodskih in knjigovodskih storitev«

 

Smo celovit računovodski servis za gospodarske družbe, samostojne podjetnike, zavode in društva. Poleg naših osnovnih storitev, se za vas trudimo tudi na področju finančnega, davčnega ter kadrovskega svetovanja. S strokovno in praktično usposobljenostjo zaposlenih vam zagotavljamo najvišjo strokovno raven. Aktivno sodelujemo pri morebitnih inšpekcijskih pregledih in revizijah ter vas zastopamo pred davčnimi organi. Zagotavljamo vam pravilno in pravočasno vodenje poslovnih knjig, kar je osnova za pregledno in učinkovito finančno poslovanje, ter varovanje poslovne skrivnosti.

 

Za storitve, ki jih opravimo prevzemamo vso odgovornost. Medsebojni poslovni odnos urejamo s pogodbo o vodenju poslovnih knjig, kjer so vse relacije natančno opredeljene.

 

V letih poslovanja smo pridobili lep krog  poslovnih partnerjev, s katerimi smo ustvarili medsebojno povezanost in trdnost. Težimo k temu, da storimo kar je najboljše za vas, vam svetujemo in s tem pomagamo k uspešnosti vašega podjetja. Vsak novi poslovni partner je sprejet z velikim zadovoljstvom in zanosom.

 

V zadnjem času v ospredje postavljamo uvajanje in sodelovanje pri razvoju elektronskega poslovanja s strankami, pri prenosih podatkov v elektronski obliki in elektronskem komuniciranju ter nudenju pomembnih informacij v elektronskih medijih, tako da se vsaka stranka lahko posveti izključno svoji dejavnosti.

 

Pridobili smo tudi spletni certifikat »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia«

 

To je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem.

Poglavitni nameni izdaje certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih srednjih, malih in mikro podjetij, promocija varnega poslovanja in promocija dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje malih in srednjih podjetij k večji poslovni odličnosti. Imetnik certifikata pridobi danes zelo potrebno kredibilnost pri poslovanju. Glavni cilji izdaje certifikata je povečanje varnosti poslovanja in zaupanja ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja na stranikupcev in poslovnih partnerjev. Osnova za izdajo certifikata je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše Coface Slovenija ter spletna tehnologija SafeSigned®, ki preprečuje kopiranje tega znaka kakovosti iz naše spletnestrani. Na pridobljeni certifikat smo ponosni in upamo, da smo s tem naredili še dodatni korak k utrditvi Vašega zaupanja v sodelovanje z nami.

Naj bo naš slogan tudi vaš.
»VAŠE ŠTEVILKE SO NAŠA SKRB.«

 

PRO - BIT, Kranj, d.o.o.

Pot za krajem 2/a,

4000 kranj

tel.: 04 235 60 70     
tel.: 04 235 60 71
fax: 04 235 60 72

info@probit-kr.si

servis@probit-kr.si

pon- čet: 08:00 - 14:00
v petek ni uradnih ur!
 

 

 
Banka Slovenije DURS Ministerstvo za finance Republike Slovenije Ajpes